Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Droombaan: dit bedrijf zoekt iemand die betaald kerstmarkten wil bezoeken

kerstmarkt-kerstmarkten-margriet.jpg

De kerstmarkten strijken alweer bijna neer. Begint jouw hart ook spontaan sneller te kloppen bij de gedachte aan glühwein, kitscherige stalletjes en grote kerstbomen? En heb je altijd al een bezoekje aan Engeland willen brengen rond de kerstperiode?

Dan hebben wij de perfecte baan voor je gevonden. De website ExpoCart.com is namelijk op zoek naar iemand die verschillende kerstmarkten in het Verenigd Koninkrijk wil testen. En het fijne is: je krijgt er nog voor betaald ook.

Eisen

Terwijl jij staat te genieten van de gezellige sfeer en de heerlijke braadworsten, krijg je namelijk een vergoeding van 59 euro per uur. Voordat je in de pen kruipt voor een enthousiaste motivatiebrief, is het wel handig om met de volgende dingen rekening te houden:

  • Je moet beschikbaar zijn in de periode van 6 t/m 24 december
  • Je moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs
  • Je moet 18 jaar of ouder zijn

Kerstmarkten in Nederland

Over je reiskosten hoef je je niet druk te maken: deze worden namelijk vergoed. En je hoeft je ook niet alleen te voelen, want je mag gewoon gratis iemand meenemen. Mocht je nu nét misgrijpen, dan is er geen reden voor paniek: in Nederland zijn namelijk ook genoeg leuke kerstmarkten te vinden.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Voor dé ultieme kerstervaring is het Amsterdamse Winterparadijs trouwens ook een echte aanrader. In onze shop kun je nu al vanaf 19,50 euro kaartjes scoren.

 

 

Bron | ExpoCart
Beeld | iStock

Ook interessant