Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Een droom die uitkomt: Tony’s Chocolonely voor op je boterham

tonys-chocolonely.jpg

Ben je fan? Herkenbaar, wij kunnen ook geen genoeg krijgen van de chocolade van Tony’s Chocolonely. Of het nu karamel zeezout is, gewoon puur of witte chocolade met framboos en knettersuiker: álle smaken lijken wel even lekker.

En het goede nieuws is: je kunt je favoriete chocoladesmaak straks ook op je boterham doen!

Lekker schaven

Hoe, wat, waar? Tony’s Chocolonely komt met een chocoschaaf waarmee je plakjes chocolade voor op de boterham kunt afschaven. Klinkt misschien een beetje gek, maar eigenlijk is het heel logisch. Want waarom zou je alleen een blok kaas in plakjes schaven als een plakje chocolade minstens zo lekker is?

Goed belegde boterham

En het fijne is: je helpt er de cacaoboeren mee. In een reep chocolade gaan meer cacaobonen dan in een pak hagelslag of een pot chocoladepasta. En meer cacao betekent automatisch meer verdiensten voor de cacaoboer. Om die reden heeft Tony’s Chocolonely gekozen voor de chocoschaaf. Daarmee doen mensen meer cacao op hun brood en verdienen cacaoboeren een beter belegde boterham.

Waar haal je die chocoschaaf?

Je krijgt de schaaf vanaf volgende week gratis bij aankoop van drie chocoladerepen van Tony’s Chocolonely bij Jumbo. Wacht niet te lang, want op is op.

De beste artikelen van Margriet.nl gratis ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | culy.nl
Foto | iStock en Tony’s Chocolonely

Ook interessant