Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dit droeg koningin Máxima op Prinsjesdag

maxima-prinsjesdag.jpg

Koningin Máxima schitterde vandaag tijdens Prinsjesdag in een grijze jurk van het Belgische label Natan, ontworpen door een van haar favoriete ontwerpers Edouard Vermeulen. Onze koningin draagt vaak kleding van dit Belgische modehuis.

Máxima droeg een bijpassende hoed, ze was een – hetzij ingetogen – plaatje. Het is een lange dag voor onze koningin, want nadat ze acte de présence heeft gegeven in de Ridderzaal, vertrok ze met premier Mark Rutte naar New York voor de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.

Prinses Mabel

De twee wonen dinsdagavond (bij ons is het dan nacht) een diner bij in het Lincoln Center, zo meldt Nouveau. Bijzonder is dat koningin Máxima tijdens het diner aanschuift bij haar schoonzus prinses Mabel. Mabel had maandag een overleg bij de VN in het kader van haar strijd tegen kindhuwelijken.

Bekijk hieronder de beelden van koningin Máxima op Prinsjesdag.

Maxima Prinsjesdag

Maxima Prinsjesdag

Maxima Prinsjesdag

Maxima Prinsjesdag

Bekijk ook Eerste Oranjefans staan al klaar bij Paleis Noordeinde

Bron | Nouveau
Foto’s | ANP

Ook interessant om te lezen

Bekijk ook

Zeg maar dag tegen al die pluistruien.

Margriet Winter Fair

De feestdagen beginnen al in november! Kom je ook tussen 17 en 23 november naar Margriet Winter Fair in de Brabanthallen? Bestel nu je kaarten.

Op zoek naar (nieuwe) vriendinnen?

Ben je op zoek naar (nieuwe) vriendinnen? Bezoek dan Margriet Vriendinnen, een ontmoetingsplek waar je nieuwe vriendinnen kunt leren kennen bij jou in de buurt. Op Margriet Vriendinnen vind je veel lokale en regionale vriendinnengroepen waarin leden evenementen organiseren en ideeën en inspiratie delen. Word eenvoudig lid van groepen die je aanspreken en maak nieuwe vriendinnen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant