Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

3 redenen waarom Jan Versteegh de mol is

jan-versteegh.jpg

Er zijn nog drie kandidaten over: de winnaar, de verliezer en… de mol! Zaterdag 10 maart is het zover, dan is de ontknoping van het immens populaire tv-programma Wie is de mol? en weten we eindelijk hoe het zit. Wie heeft de boel dit seizoen flink lopen saboteren? Kortom: wie denk jij dat de mol is?

Zoals elk jaar is het ook deze keer weer bloed-stol-lend spannend. Al wekenlang worden er aanwijzingen gegeven, hints verzameld en verdachte mol-acties uit de doeken gedaan. Onder andere op de website van Wie is de mol?, maar ook op andere WIDM hints-pagina’s gaan zogenoemde molloten helemaal los over verdachte acties, valkuilen en verdachtmakingen. In vergelijking met andere jaren lijkt het dit jaar wel een hele ‘close call’ te zijn tussen de drie laatste deelnemers. De beide heren Ruben Hein en Jan Versteegh worden ieder door 34 procent van de kijkers ervan verdacht de mol te zijn en Olcay Gulsen zit daar vlak achter, 32 procent denkt dat zij de mol is.

Waarom Jan de mol is

Wij hebben uiteraard ook een rondje gedaan op de Margriet-redactie en de stemmen zijn geteld. Volgens een meerderheid bij ons is Jan Versteegh de mol. En wel om deze drie steengoede redenen.

1. De winnaar wil geld zien

In een spel gaat het altijd om het winnen. In het geval van WIDM staat daar een redelijk riant bedrag tegenover. Waarom is Jan dan zo laks met het winnen van geld voor de pot? Het lijkt wel of hij de winnaar niet kán zijn…

2. Te fanatiek?

Natuurlijk moet Jan er als mol wel voor waken dat zijn mol-acties niet te veel opvallen. Hij is dan ook een heel fanatieke speler. Die dan wel, zie punt 1, verdacht weinig inbrengt voor de pot. Wij kunnen maar één conclusie trekken…

3. Tegenspeler Ruben

Eigenlijk waren we het er een paar weken geleden over eens dat Ruben een heel goede mol zou zijn. Hij leek ervoor gemaakt. Maar nu we de balans opmaken, lijkt zijn onhandigheid toch niet gespeeld te zijn. Dus: of Ruben is een heel slechte mol, of de echte mol is niet Ruben, maar Jan. Waarmee we indirect weer tot dezelfde slotsom komen: Jan is de mol.

Wie denk jij dat de mol is?

Finale live te zien

Op de dag van de finale, zaterdag 10 maart, wordt live bekendgemaakt wie de mol is bij VondelCS in het Vondelpark in Amsterdam.
Nog één keer stelt Art Rooijakkers daar de vraag: ‘Wie is de mol?’ Op groot scherm vindt dan ter plekke, in aanwezigheid van alle kandidaten, de ontknoping plaats. Naar verwachting zal dit aardig wat molloten op de been brengen, wees er dus op tijd bij om een goed plekje te bemachtigen.

Live finale Wie is de mol? seizoen 18
VondelCS, Vondelpark 3
20.30 – 22.00 uur

Bron | Wie is de mol?

Artikelen van Margriet.nl gratis in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via margriet.nl/nieuwsbrief.

Lees ook

Help! Zo zwaar (of licht) mag je schoudertas zijn
Dit zijn dé modetrends van het voorjaar
Dit is waarom je vaak een koude neus hebt (ook als het geen winter is)

Bekijk ook

Groene inspiratie. Haal op een originele manier de lente in huis en maak dit natuurlijke boeket met mais.

Ook interessant