Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Douwe Bob is door! Heb jij gekeken?

douwebob.jpg

Het optreden van Douwe Bob in de halve finale van het Eurovisie Songfestival viel bij veel landen goed in de smaak. De zanger is met zijn nummer ‘Slow Down’ door naar de grote finale van aanstaande zaterdag.

In een gesprek bij Pauw vertelt hij dat hij zich niet meer kan herinneren wat hij op het podium heeft gedaan. “Ik schijn een keer ‘come on‘ te hebben geroepen en ‘i love you, baby‘, maar dat weet ik niet meer.”

Naar de finale

Douwe Bob en zijn band namen het dinsdagavond in de Globe Arena in de Zweedse hoofdstad op tegen acts uit zeventien andere landen. De tien artiesten die de meeste punten van de nationale vakjury’s en het Europese tv-publiek wisten binnen te slepen, treden zaterdag met zestien andere acts aan in de finale van het Songfestival.

Naast Nederland kwalificeerden ook Azerbeidzjan, Rusland, Hongarije, Kroatië, Oostenrijk, Armenië, Tsjechië, Cyprus en Malta zich.

“Less is more”

Rusland is bij de bookmakers populair, maar Douwe Bob is niet erg onder de indruk van het optreden van het land. “Het is zo anders, ik kan me daar niet in interesseren. Het is een beetje kort door de bocht. Nederlanders doen het gewoon goed met hun ‘less is more‘.”

Bron: nu.nl

Douwe Bob in paars pak naar Songfestival

Douwe Bob klaar voor eerste halve finale Songfestival: generale repetitie ging goed

Ook interessant