Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dochter van prins Constantijn bijt van zich af na kritiek op diploma

dochter-van-prins-constantijn-bijt-van-zich-af-na-kritiek-op-diploma.jpg

Toen gravin Eloise (17) afgelopen week vol trots met haar diploma poseerde, leverde haar dat naast een hoop felicitaties ook de nodige kritiek op. Sommige mensen suggereerden namelijk dat de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien haar diploma cadeau heeft gekregen.

Eloise liet het hier niet zomaar bij zitten en beet op social media van zich af.

Trotse foto dochter prins Constantijn

Afgelopen vrijdag liet Eloise op haar Instagram weten dat ze geslaagd was voor haar eindexamen. Ze poseerde trots met een vlag van haar middelbare school, het Maerlant Lyceum in Den Haag:

Kritiek

Naast een hoop felicitaties kreeg ze ook de nodige kritiek. Sommige volgers suggereerden namelijk dat Eloise helemaal niks voor haar diploma heeft hoeven doen en deze gewoon cadeau heeft gekregen. In haar Instagram Stories plaatste de gravin een screenshot van de kritiek met de zin ‘Let op uw woorden alstublieft”

“Denk even na”

En daar laat ze het niet bij zitten. Bij een ander commentaar over dat ‘het niemand interesseert dat ze haar diploma heeft gehaald’ schrijft Eloise: “U heeft het over een zeventienjarig meisje. Denk even na voordat u dit soort woorden plaatst.”

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Instagram
Beeld | RVD – Jeroen van der Meyde

Margriet extra 4

Heb jij Margriet Extra: Energiek & In balans al in huis? Een inspirerende special met veel handige tips die juist nú zo goed van pas komen. Over vol energie de zomer in te gaan, rust vinden in rituelen, wandelen en yoga en nog véél meer. Haal deze editie nu in de winkel óf bestel ‘m hier veilig online (zonder extra verzendkosten).

Ook interessant