Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dit zijn de eerste beelden uit de GTST-kerstaflevering

gtst-kerst.jpg

Fans van Goede tijden, slechte tijden kunnen zich opmaken voor kerst. De feestdagen zijn in aantocht en dat is ook in (het fictieve dorp) Meerdijk goed te merken. In een vooruitblik op de speciale GTST-kerstaflevering is te zien hoe de familie Sanders samenkomt. Moeder Janine, gespeeld door Caroline de Bruijn (56), houdt een emotionele speech.

Janine kijkt tijdens de feestdagen terug op het afgelopen jaar. Daarin is – uiteraard, het blijft een soap – een hoop gebeurd voor de familie Sanders. Zo is dochter Nina onlangs bevallen van zoontje Max, heeft Janine zelf net een boek uitgebracht en kampt haar zus Marieke – die niet lang meer te leven heeft – met frontotemporale dementie (FTD).

Bekijk hieronder het fragment en houd de tissues in de aanslag.

Nog meer familiedrama

De familie Sanders is niet de enige familie die een emotionele kerst tegemoet gaat. Ook in huize Bouwhuis kampen ze met het nodige familiedrama. Anton krijgt onverwacht bezoek van een familielid. Maar van wie? Gaan we zoon Sjoerd terugzien? Of is andere zoon Tim eindelijk klaar met zijn wereldreis? En laten we Tiffy niet vergeten: Antons dochter. Afgelopen zomer verscheen zij in Meerdijk om op zoek te gaan naar haar biologische vader. Maar na een bliksembezoekje aan het dorp was ze ook zo weer met stille trom vertrokken.

Wachten op de kerstverrassing

Acteur Joep Sertons, die de rol van Anton Bouwhuis vertolkt, wil niet verklappen welk familielid aanschuift tijdens de kerst. Gelukkig is het bijna 25 december. Dan kunnen we met eigen ogen zien wie het verloren schaap is. En vooral: waarom hij of zij de weg naar de familie Bouwhuis weer wist te vinden.

Bronnen | RTL boulevard, flaironline.nlandc.tv 
Foto | Screenshot Goede tijden, slechte tijden

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant