Nieuws

Dít zijn de drie intelligentste sterrenbeelden

intelligentste-sterrenbeeld.jpg

Dat je sterrenbeeld je iets kan vertellen over je persoonlijkheid, weten we inmiddels wel. Maar wist je dat het ook iets kan verklappen over je intelligentie? Als we de site Zolistig moeten geloven, zijn dit de drie slimste sterrenbeelden.

1. Tweeling (21 mei – 20 juni)

Tweelingen zijn ontzettend nieuwsgierig: ze houden van uitdagingen, al zijn ze daar ook alweer redelijk snel op uitgekeken. Tweelingen zijn creatief en zuigen informatie op als een spons, ze hebben dan ook een ontzettend brede kennis. Daarnaast zijn ze gek op praten, maar dan niet over nutteloze dingen. Ze hebben namelijk écht iets te vertellen. Ze hebben een uitgesproken mening die ze goed kunnen onderbouwen.

2. Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Schorpioenen hebben een ontzettend goede intuïtie: ze voelen mensen haarfijn aan en weten precies hoe ze bepaalde zaken voor elkaar moeten krijgen. Daarnaast zijn het echte doorzetters. Ze geven niet snel op en als ze falen laten ze dit niet snel merken. Ze pakken gewoon de draad weer op en laten alles achter zich. Schorpioenen zijn dan ook niet voor niks geboren leiders.

3. Boogschutter (22 november – 21 december)

De kracht van de Boogschutters ligt vooral in hun mensenkennis. Het zijn vrolijke, sociale en open mensen die door hun open kijk op de wereld situaties goed kunnen inschatten. Daarnaast zijn ze gek op avontuur en houden ze ervan om dingen uit te zoeken. Boogschutters houden niet van gedoe: ze zijn recht voor hun raap en verwachten dit ook van anderen. Hun no-nonsense aanpak is heel effectief. Want waarom zou je zaken moeilijk maken als het ook gewoon makkelijk kan?

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Zolistig
Foto | iStock

Ook interessant