Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dit simpele trucje maakt je hele dag productiever

zorg.jpg

Ken je dat? Je hoofd zit vol met alles wat je nog moet doen en aan het einde van de dag ben je bijna nergens aan toegekomen. Er bestaat echter een simpel trucje om je dag productiever te maken.

De succesvolle ondernemer Ashley Feinstein Gerstley zweert erbij. De directeur van The Fiscal Femme, een bedrijf voor financiële dienstverlening, onthult in het zakenblad Forbes het geheim van haar succes: ze schrijft elke ochtend op wat ze die dag wil doen. Volgens een oude Dominicaanse studie zouden mensen die elke dag hun doelen – hoe klein of groot ook – zo concreet mogelijk noteren, productiever zijn en meer bereiken dan mensen die de dag zonder zo’n doelenlijstje beginnen.

Zelfs met datum

Ook Chad Halverson, de oprichter van miljoenenbedrijf When I work, weet dat je met dit trucje meer uit je dag kunt halen. “Succesvolle mensen hebben vaak de gewoonte om elk doel op te schrijven, en zetten er later zelfs de datum bij waarop ze het bereikten,” vertelt hij in Business Insider. Zo’n ‘doelendagboek’ is volgens hem de ideale manier om jezelf moed in te spreken en meteen ook andere doelen bereikbaarder te maken.

Bron | Welingelichte Kringen, Het Laatste Nieuws

Ook interessant