Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dít product voorkomt dat je doucheputje verstopt raakt door haren

doucheputje-haren.jpg

Vind jij het ook altijd zo vies om die haren uit je doucheputje te halen? Je bent niet de enige: het merendeel van de mensen heeft er een hekel aan om verdwaalde haren tegen te komen in de douche. Zélfs als het hun eigen haren zijn. Maar is er een manier waarop je zo’n verstopt doucheputje voortaan voorkomt.

Er is nu een product op de markt dat ervoor zorgt dat er geen haren meer vast komen te zitten in je doucheputje.

Wie, wat, waar?

Het gaat over de zogenaamde ShowerShroom, verkrijgbaar bij de Amerikaanse webshop Amazon. Je hebt geen speciaal gereedschap nodig om ‘m te plaatsen. Het enige wat je hoeft te doen, is het deksel van het doucheputje halen en de ShowerShroom in het putje zetten. Vervolgens leg je het deksel er weer op.

showershroom

Af en toe schoonmaken

Elke haar die vanaf nu in je putje terechtkomt, nestelt zich rond dit product. Tenminste, dat beloven de makers. Omdat alle haren hieraan klitten, ontstaat er dus geen dot haar die je doucheputje verstopt. Wel moet je de ShowerShroom om de maand even uit het putje halen en de haren wegvegen met een tissue. Moeilijker dan dat hoeft het volgens de producent niet te worden.

shower

Lijkt het je wel wat? Webshop Amazon bezorgt ook in Nederland én de ShowerShroom kost niet meer dan 9 dollar (omgerekend zo’n € 8).

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | countryliving.com
Foto | Amazon/iStock

 

Ook interessant