Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dit jurkje van Amalia is dé modehit van deze zomer

amalia.jpg

Nederland heeft er een onverwacht stijlicoon bij: niemand minder dan prinses Amalia heeft een heuse modetrend gezet. BN’ers lopen weg met een jurkje dat de kroonprinses vorig jaar tijdens een fotosessie droeg.

Amalia droeg het jurkje rood-witte jurkje vorig jaar op een fotoshoot ter gelegenheid van de tachtigste verjaardag van prinses Beatrix.

De ‘Amalia-jurk’

Inmiddels zijn onder anderen Katja Schuurman, Wendy van Dijk, Monica Geuze, Bridget Maasland en Ilse de Lange in het jurkje gespot. Modejournaliste Josine Droogendijk denkt dat de populariteit van het jurkje een flinke zet heeft gekregen door Amalia. “De modebladen hadden de jurk al opgepikt, maar toen Amalia hem droeg werd er direct over getwitterd. Hij wordt nu ook wel de ‘Amalia-jurk’ genoemd.’’

Prijzig

Mocht je het jurkje willen kopen, dan moet je wel diep in de buidel tasten. De tuniek van het Griekse merk Devotion kost maar liefst € 169,95. Gelukkig hoef je hiervoor niet speciaal naar Griekenland af te reizen: het jurkje is al in meerdere Nederlandse webshops gespot.

Bron | AD |
Foto | ANP en Instagram |

Ook interessant om te lezen

 

Ook interessant