Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Glennis Grace over America’s Got Talent: ‘Ik heb me toch laten omlullen’

glennis-grace.jpg

Zangeres Glennis Grace, die afgelopen jaar meedeed aan America’s Got Talent, vindt het jammer dat ze zich heeft laten ‘omlullen’ door de makers van de Amerikaanse talentenshow. Ze had in de finale graag een nummer van Whitney Houston willen zingen, maar daar ging het programmateam niet mee akkoord.

“Bij de finale wilde ik heel graag iets van Whitney Houston zingen, omdat ik daar ook mee begonnen was. En zij is sowieso in mijn carrière een rode draad geweest.” Maar daar gingen de makers van America’s Got Talent niet mee akkoord, vertelde de zangeres zondagavond aan Dionne Stax in Dionnes Diner. “Zij kunnen dan toch zó gaan praten dat je het niet doet.”

“Ik heb me toch laten omlullen en zo ben ik helemaal niet,” vertelt Glennis, die eigenlijk Glenda Hulita Elisabeth Batta heet. Ook vraagt ze zich nog steeds af wat er zou zijn gebeurd als ze wél haar zin had doorgedreven. Ze won de finale uiteindelijk niet. “Ik heb nergens spijt van, maar dit vind ik wel moeilijk. Ik denk nog steeds: Glen, dit had je gewoon moeten doorzetten.”

‘Nooit spijt van dingen’

De Amsterdamse liet weten ‘nooit spijt te hebben van dingen waar ze uiteindelijk voor kiest’. “Ik heb er heel lang over moeten nadenken of ik mee wilde doen (aan de show, red.), maar ik kijk er nog steeds met een heel goed gevoel op terug.” Ze vervolgt: “Waar het mij om ging, was dat ik mijn stem daar heb kunnen laten horen. Dat was uiteindelijk mijn doel.” Lachend: “En die heb ik volgens mij wel laten horen.”

In Dionnes Diner blikt presentatrice Dionne Stax met bekende gasten terug op het afgelopen jaar, terwijl ze samen koken en dineren.

Bekijk hier de aflevering terug.

Bron | Dionnes Diner
Foto | ANP Kippa

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant