Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dit is hoe Pamela Anderson er nu uitziet

pamela-anderson-in-1999.jpg

Actrice Pamela Anderson verscheen zaterdag op de rode loper van het filmfestival in Cannes. Wij moesten even goed kijken, want we herkenden de voormalige Baywatch-ster niet 1-2-3.

De 49-jarige actrice, die ter gelegenheid van de première van de film 120 Beats per Minute op het festival aanwezig wasverscheen in een donkerblauwe jurk met ruches in de jarentachtigstijl van Vivienne Westwood op de rode loper. Haar beroemde blonde lokken droeg ze strak naar achteren gekamd.

Het Franse aidsdrama 120 Beats per Minute is geregisseerd door schrijver-regisseur Robin Campillo en wordt door velen getipt voor een Gouden Palm. Dit is een filmprijs die op het filmfestival wordt toegekend aan de beste film.

Bekijk hieronder beelden van Pamela Anderson.

Pamela-Anderson

Pamela Anderson

Bekijk ook onderstaande video met daarin de beelden van de actrice op het filmfestival.

Bronnen | AD, The Daily Mail
Foto’s | ANP

Ook leuk om te bekijken is onderstaande video over Céline Dion die zondag emotioneel werd na de staande ovatie die ze kreeg bij haar optreden tijdens de Billboard Music Awards in Las Vegas. De 49-jarige zangeres zong haar hitsong My Heart Will Go On, uit de film Titanic vanwege het twintigjarige jubileum van het nummer en de film.

Ook leuk om te lezen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant