Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dit is de reden dat Meghan Markle altijd te grote schoenen draagt

meghan-markle.jpg

Sinds de bekendmaking van haar verloving met de Engelse prins Harry, hebben we Meghan Markle op geen enkele modemisser kunnen betrappen. De hertogin van Sussex ziet er áltijd perfect gekleed uit. Het is dan ook opvallend dat er één ding niet lijkt te kloppen aan haar outfits: haar hakken lijken een maat te groot. 

Dit is volgens royalty-deskundige Harriet Day geen toeval en er is ook geen sprake van een miskoop: door te grote schoenen te dragen hoopt Meghan een herkenbaar probleem te voorkomen.

Blaren en knobbels

Harriet Day: ‘’Er is niets erger dan op schoenen lopen die niet comfortabel zitten. Wanneer beroemdheden zoals Meghan voor een langere tijd op hakken moeten lopen, gaan hun voeten opzwellen. Die zwelling veroorzaakt blaren en op de langere termijn zelfs een pijnlijke knobbel aan de buitenkant van je voet (ook wel ‘bunion’ genoemd). ‘’

Mooi meegenomen: Zo draag je hoge hakken zonder pijn!

Een beetje opvulling

De oplossing? Schoenen die nét iets te groot zijn. Omdat dit natuurlijk ook niet heel lekker loopt, maken veel royals en celebrity’s gebruik van dezelfde truc. Harriet Day: “Het is slim om de neuzen van je schoenen op te vullen met tissues of watjes. Als je merkt dat je voeten gaan opzwellen, haal je ze er weer uit.”

Bron | The Sun |
Foto | ANP |

Ook interessant om te lezen

 

Ook interessant