Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dít gebruikt Kate Middleton voor een stralende huid (je kent het vast nog van vroeger)

kate-middleton-huid.jpg

Is het je weleens opgevallen dat Kate Middleton altijd een stralende huid heeft? Dat is deels waarschijnlijk een kwestie van geluk (goede genen). Maar het zou ook weleens te maken kunnen hebben met hoe ze haar gezicht reinigt.

Waar de meeste mensen hun gezicht schoonmaken met hun handen, gebruikt de hertogin van Cambridge een ouderwets washandje. En die keuze zou volgens haar visagiste Arabella Preston hét geheim zijn van Kates geweldige huid.

Mild

Om je gezicht écht goed schoon te krijgen, zijn je handen niet genoeg. Een washandje zou de klus wel klaren, zegt deze kenner. Dat zou milder werken dan een speciale schoonmaakborstel voor je gezicht en er tegelijkertijd voor zorgen dat al het vuil verdwijnt en alle make-upresten worden verwijderd.

Speciale stof

Nu gebruikt Kate natuurlijk niet zomaar een washandje. Haar exemplaar is gemaakt van een extra zachte katoenen badstof, ratiné genaamd. Dit stofje is zachter voor je huid dan een dure reinigingsborstel. De dunne lusjes in het washandje zorgen ervoor dat de huid geëxfolieerd wordt. Het is wel belangrijk om elke dag een schoon exemplaar te gebruiken, zodat je geen bacteriën in je gezicht wrijft.

Bron | thecut.com
Beeld| ANP

Ook interessant