Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Déze producten bestellen we massaal nu we in de coronacrisis zitten

deze-producten-bestellen-we-massaal-nu-we-in-de-coronacrisis-zitten.jpg

Sinds we in quarantaine zitten schieten de online verkopen door het dak. We bestellen veel vaker de boodschappen online en daarnaast bestellen we ook veel producten die we normaliter niet zouden kopen.

Maar er blijken ook veel producten te zijn die we nu juist links laten liggen.

Geen krultangen

Zo zien ze bij Mediamarkt dat er juist veel minder krul- en stijltangen worden verkocht. Waarschijnlijk ligt dit aan het feit dat mensen niet uitgaan en er geen feesten zijn. Ook is er minder belangstelling voor camera’s, wat te verklaren zou zijn, doordat mensen niet meer verwachten nog op vakantie te gaan. Gamesconsoles daarentegen doen het juist wél weer goed.

Kappertje spelen

Ook thuiskappersscharen en tondeuses zijn momenteel erg populair. Dit signaleert zowel bol.com als MediaMarkt. “Sinds de kappers dicht zijn, is de verkoop van thuiskappersscharen toegenomen met 286 procent,” zegt een woordvoerder van bol.com. “Er worden er bijna drie keer zoveel verkocht.”

Van tuin naar speeltuin

Volgens Bol.com bestellen veel mensen ook producten om hun tuin om te bouwen tot speeltuin. “Zoals tafeltennissets, springkussens, schommeltouwen en basketbalstandaards.” Ook skates en skeelers zijn weer helemaal hip. “Daarvan verkopen we in deze tijd acht keer meer dan in dezelfde periode vorig jaar.”

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Nu.nl
Beeld | iStock

Ook interessant