Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Den Bosch krijgt eerste ‘carpaccio bar’: The Carpaccio Chop

carpaccio-restaurant.jpg

Met de komst van deze nieuwe carpaccio bar, wanen wij ons alvast in de zevende hemel.

Carpaccio is toch wel de klassieker onder de voorgerechten. Zet de Carpaccio Chop in Den Bosch maar vast op je to-go-list, want hier kun je als carpaccio lover je geluk niet op.

Nieuw restaurant

Onder de echte vleeseters is carpaccio misschien wel net zo populair als de honderden avocado variaties onder ‘foodies’. Carpaccio doet net als de avocado mee met de trend en opent nu de ‘carpaccio bar.’

Op naar Brabant

Voor velen van ons is het misschien een stukje reizen, maar geloof ons, het is het waard! De nieuwste bar opent in november haar deuren in Den Bosch! Kun je echt niet tot november wachten, neem dan alvast een kijkje op hun Facebook pagina. The Carpaccio Chop zit net iets buiten het centrum, in het Hinthamereinde.

Take away

Dat het restaurant er komt is niet het enige fantastische nieuws. Heb je geen tijd voor een uitgebreid diner, of ben je erg moe na een lange werkdag? Dan kun je bij The Carpaccio Chop nu zelfs je eten afhalen. What a time to be alive…

Surprise!

Dat er carpaccio geserveerd gaat worden is best wel logisch. Maar wat er nou precies op de menukaart komt te staan, is nog onbekend. Er zijn namelijk heel veel creaties mogelijk met carpaccio. We laten ons verrassen!

Margriet Winter Fair

Als je in november toch naar Den Bosch afreist voor een verrukkelijk carpaccio diner, breng dan ook gelijk even een bezoekje aan de Margriet Winter Fair Het belooft weer een hele leuke editie te worden en omdat Margriet dit jaar 80 jaar bestaat, wordt het een nóg groter feest, met sterren als Treintje Oosterhuis en Nick en Simon. De Margriet Winter Fair vindt plaats van 23-29 november in de Brabanthallen. Zien we je daar? Koop dan hier snel je tickets!

Bron: Glamour
Beeld: iStock

 

 

Ook interessant