Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Déze persoon is in ieder geval de verliezend finalist van ‘WIDM’

deze-persoon-is-in-ieder-geval-de-verliezend-finalist-van-widm.jpg

Wie de winnaar is van het programma ‘Wie is de mol?’ zullen we pas volgende week zaterdag weten. Toch kunnen we je alvast één ding verklappen en dat is de naam van de persoon die in ieder geval de verliezend finalist is. Tijdens de uitzending van zaterdagavond maakte Rik van Westelaken namelijk bekend wie in ieder geval níet de winnaar is.

Let op: dit artikel bevat spoilers.

Verliezend finalist

SBS6-verslaggever Charlotte Nijs is in ieder geval verliezend finalist. Dit betekent dat de mol van dit seizoen oud-voetbalster Roxanne “Rocky” Hehakaija is óf actrice Renée Fokker. Publiekslieveling Splinter Chabot moest het spel vlak voor de finale verlaten. Het is overigens alweer een tijdje geleden dat er alleen maar vrouwen in de finale stonden, dit kwam voor het laatst voor in 2012. In dit jaar was Anne-Marie Jung de mol, Hadewych Minis de winnaar en Liesbeth Staats de verliezend finalist.

Lees ook: Waarom we volgens de wetenschap zo geobsedeerd zijn door ‘Wie is de Mol?’

Wie is de mol?

De voorlaatste aflevering van Wie is Mol was er eentje vol geheimzinnige blikken en speculaties. De drie finalisten moesten hun laatste opdracht uitvoeren in Tsjechië, waar ze een mijn in gingen en in de weer waren met steps en mountainbikes. Tijdens de laatste avond zaten de drie vrouwen aan het diner en vroegen ze elkaar of ze mol waren. Echt veel wijzer werden we niet van dit gesprek, maar aan het eind van de uitzending was te zien dat Rik de vrouwen één voor één nog een keer apart nam, voordat ze de laatste test moesten maken. De finaletest bestaat uit veertig vragen over het gedrag en de identiteit van de mol. De uitslag hiervan bepaalt uiteindelijk wie de winnaar is.

Meeste verdenkingen op Renée

Tijdens het gesprek met Rik kwam duidelijk naar voren dat Charlotte en Rocky denken dat Renée de mol is. Renée daarentegen denkt dat Rocky de mol is. Aan het einde van het gesprek maakte Rik dus bekend dat Charlotte in ieder geval niet de mol is en ook niet de winnaar van het spel. Hij liet weten dat de definitieve uitslag volgende week zaterdag bekend wordt gemaakt.

To be continued dus…

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.    

Bron | Wie is de mol?, Instagram
Beeld | AVRO TROS

Ook interessant