Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

De naam van het zoontje van Kate Middleton en prins William is onthuld

anp-57120048.jpg

Zoals de traditie voorschrijft, moesten we er even op wachten. Maar vier dagen na de bevalling is dan eindelijk de naam van het derde kind van Kate Middleton en prins William bekendgemaakt. Het Britse prinsje heet Louis Arthur Charles.

Het jongetje zal de titel “His Royal Highness Prince Louis of Cambridge” krijgen (prins Louis van Cambridge, red.), laat Kensington Palace vrijdag weten.

Geboorte

Louis Arthur Charles werd maandag 23 april om 11.01 in het St. Mary’s ziekenhuis geboren, waar ook zijn broer prins George en zus prinses Charlotte werden geboren. Drie uur later werd zijn geboorte bekendgemaakt.

Troonopvolging

Het derde kind van de hertog en hertogin van Cambrigde is de vijfde in de Britse lijn van troonopvolging. Wanneer koningin Elizabeth (92) komt te overlijden, wordt zij opgevolgd door haar zoon prins Charles (69), daarna volgen kroonprinsen William en George. Prinses Charlotte is de vierde in de lijn.

Bron | nu.nl, ANP (beeld)

Lees ook

Deze video wil je niet missen

Voor make-up kun je een heleboel verschillende kwasten gebruiken, maar welke kwast gebruik je nou precies waarvoor? Beauty-expert Carmen Zomers legt het je in deze video haarfijn uit.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant