Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

De bruiloft van dit paar kreeg een bijzondere én pluizige wending

bruidspaar.jpg

Het moment waarop je eindelijk het ja-woord aan je geliefde mag geven, is altijd al bijzonder. Maar voor dít bruidspaar kreeg deze bijzondere dag een wel heel speciale betekenis…

Schuilen voor de storm

De Braziliaanse Marília en Matheus hadden in eerste instantie een bruiloft in de buitenlucht gepland. Toen het weer die dag helaas andere plannen had, werd de ceremonie verplaatst naar de mooi ingerichte feesttent. Zo waren de gasten en het bruidspaar beschermd tegen de heftige storm die buiten raasde. Maar ze bleken niet de enigen te zijn die onderdak zochten…

Foto | Felipe Paludetto

Een pluizige verrassing

Terwijl de gasten binnen hun plekje opzochten en het bruidspaar aanstalten maakte om met de ceremonie te beginnen, kwam er een straathond de tent binnenlopen. In eerste instantie werd de hond weer naar buiten gebracht, maar het dier liet zich niet wegsturen. Sterker nog, toen de trouwplechtigheid begon kwam niet de bruid, maar de hond parmantig aangelopen! Hilariteit alom. En toen moest de grootste verrassing nog komen.

Tipje van de sluier

Nadat de rust was weergekeerd, kon de ceremonie dan eindelijk echt beginnen. Of toch niet? Terwijl de bruid en bruidegom hun trouwgelofte aan het opzeggen waren, kwam de hond weer terug. “Het dier kwam binnen en ging liggen slapen op het uiteinde van mijn sluier,” vertelt Marília. Als echte dierenvriend kon de stralende bruid hier alleen maar om lachen. Ze vond het geen enkel probleem om haar moment in de spotlights met de hond te delen. De pluizige gast mocht er van het geamuseerde paar de rest van de bruiloft bij zijn. Maar ook hierbij trok hij zijn eigen plan: na een tijdje besloot hij te vertrekken, net zo onverwacht als hij was gekomen.


Foto | Felipe Paludetto


Foto | Felipe Paludetto

Eind goed, al goed

Op de avond van de bruiloft had het bruidspaar al besloten dat ze voor de zwerfhond wilden zorgen en ’m graag in huis wilden nemen. Ze wisten alleen niet waar hij inmiddels was: hoe konden ze hun ongenode bruiloftsgast terugvinden?  Gelukkig kregen ze na een paar weken te horen waar de hond verbleef. Zo konden ze Snoop, zo heet-ie voortaan, adopteren. Dat is nog eens een happy end!


Foto | Marília Pieroni


Foto | Marília Pieroni

Bron | thedodo.com
Foto | iStock

Lees ook

Bekijk ook:

Vriendinnen Ingrid en Liezet gaan op pad in het oosten van Nederland.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant