Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zó zag Daphne Deckers er vroeger als ‘Bondgirl’ uit

zo-zag-daphne-deckers-er-vroeger-als-bondgirl-uit-margriet.jpg

Wij kennen Daphne Deckers (52) vooral als schrijfster, presentatrice en fotomodel. Maar wist je dat ze ook ooit heeft geacteerd in een James Bond-film? Daphne had namelijk een klein rolletje in de film Tomorrow Never Dies uit 1997, waarin ze de assistente speelde van de schurk Jonathan Pryce.

Dit is best bijzonder, want naast Famke Janssen is Daphne de enige Nederlandse actrice die ooit in een James Bond-film heeft gespeeld.

Daphne Deckers in James Bond

Daphne was nog maar net dertig jaar toen ze een rolletje scoorde in de film. In een interview met Humberto Tan vertelde Daphne dat ze destijds zes scènes voor de film had opgenomen, maar dat er uiteindelijk slechts drie scènes in de film te zien waren. Gelukkig voor Daphne zat ze wel in de zogeheten ‘key-scene’ van een James Bond-film: ze stond namelijk naast acteur Pierce Brosnan toen hij de legendarische oneliner ‘I’m Bond, James Bond’ uitsprak.

Nieuwsgierig naar hoe het vandaag de dag met Daphne gaat? In de nieuwe Margriet 11 kun je een uitgebreid interview met haar lezen. Je kunt het nummer hier los bestellen.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.  

Bron | TV Gids
Beeld | Brunopress, Instagram

Ook interessant