Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dansende zusjes uit Nederland wereldwijde hit

nederlandse-zusjes-bij-the-ellen-degeneres-show.png

De dansende zusjes Norah, Yarah en Rosa Mukanga stelen via Instagram vele harten met hun spectaculaire dansmoves. Ze vliegen het internet over en werden zelfs uitgenodigd voor de talkshow van de Amerikaanse comédienne Ellen Degeneres. 

Norah en Yarah (beiden twaalf jaar oud) wisten het vier jaar geleden te schoppen tot de finale van de talentenjacht Everybody dance now. Samen met hun tienjarige zusje Rosa zijn de dansende zusjes sindsdien een populair trio.

Instagram hit: dansende zusjes

Hoe de meiden hun wereldwijde faam verworven hebben? Na een Instagram post van rapper en muzikant Common werden de dansende zusjes ineens razend populair.

These lil queens got it! I see ya @norah_yarah_rosa ! Keep doing ya thing!

Een bericht gedeeld door Common (@common) op

American dream

Ellen DeGeneres spotte het bericht van Common en nodigde de jonge danseressen uit om te komen praten en natuurlijk dansen in haar talkshow The Ellen DeGeneres Show. En zo gingen de zusjes richting Amerika! Daar genoten ze met volle teugen van hun bezoek, want niet alleen waren ze te gast bij Ellen, ook bezoeken aan verschillende pretparken en een enorme snoepwinkel waren onderdeel van de trip.

Taallesje

Naast hun fantastische dansoptreden deden Norah, Yarah en Rosa ook nog een poging om talkshowhost Ellen wat Nederlands bij te brengen. Dat bleek nogal een uitdaging voor de Amerikaanse tv-persoonlijkheid:

Bron | lindanieuws.nl en RTL Late Night
Foto | Screenshot TheEllenShow

Ook interessant om te lezen

Deze video wil je niet missen

Voor make-up kun je een heleboel verschillende kwasten gebruiken, maar welke kwast gebruik je nou precies waarvoor? Beauty-expert Carmen Zomers legt het je in deze video haarfijn uit.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant