Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Dág heerlijk lenteweer: zet je schrap voor hagel en onweer

lente-hagel-onweer-regen-margriet.jpg

Wat was het genieten van de zon de afgelopen dagen. Ook dinsdag begint nog zonnig en warm, maar dan is het toch echt even gedaan met de voorjaarspret.

Er komt namelijk onstuimig weer onze kant op.

Hagel en onweer

Regen, windstoten, hagel, onweer: vanaf dinsdagavond belanden we weer regelrecht in de herfst. Ook wordt het een stuk kouder: in plaats van de zeventien graden waar we dinsdag overdag nog van kunnen genieten, wordt het de dagen erna niet warmer dan tien graden. Woensdag vallen de meeste en zwaarste buien, ínclusief hagel, voorspelt weerman Wilfred Janssen van Weerplaza. Donderdag valt er vooral in het zuiden en noordoosten nog wat regen. Pak je regenjas maar weer uit de kast.

Zonnig weekend

Maar er is goed nieuws: na donderdag neemt de kans op neerslag af en komt er meer ruimte voor de zon. In het weekend krabbelen de temperaturen naar verwachting opnieuw omhoog naar zo’n zeventien graden en wordt het zonnig, met wisselende bewolking. Echt een gevalletje ‘na regen komt zonneschijn’, deze week. Even door de buiige dagen heen bijten dus.

Vrolijk wakker worden op donkere dagen? Dit Wake Up Light van Philips koop je nu voor €32,95 i.p.v. €59,99 in de Margriet Shop.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Weerplaza
Beeld | iStock

Ook interessant