Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Crimineel zingt ‘I’m sorry’ van Adele in de rechtszaal

brian-earl-taylor.jpg

Als je op heterdaad wordt betrapt terwijl je iemand onder schot houdt, kun je met geen goed fatsoen meer beweren dat je onschuldig bent. Een Amerikaanse crimineel besloot het daarom anders aan te pakken: hij bood de rechter zingend zijn excuus aan. 

De 21-jarige Brian Earl Taylor moest voor de rechter verschijnen vanwege ontvoering en illegaal wapenbezit, meldt Metronieuws. Samen met drie handlangers had hij een man beroofd en in een auto gedwongen. Helaas voor hem werd hij door de politie betrapt toen hij net een wapen tegen de buik van het slachtoffer hield.

I’m sorry!

De jonge Amerikaan, die nog in zijn proeftijd bleek te zitten van een eerdere gevangenisstraf, wilde met Adele’s I’m sorry zijn excuses aanbieden aan het slachtoffer en zijn moeder. De rechter was hierdoor zo geroerd, dat zij hem toestemming gaf om het in de rechtszaal te zingen, aldus ABC News.

Ruim drie jaar gevangenisstraf

In hoeverre de rechter onder de indruk was van zijn optreden, is niet bekend: Brian werd veroordeeld voor een gevangenisstraf van minimaal 3,5 jaar. Maar wie weet hoeveel het zou zijn geweest als hij níet had gezongen…

Ook interessant