Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Coverexpositie Margriet op het Museumplein in Amsterdam

cover-uitgelichtttt.png

75 jaar weekblad Margriet op het Museumplein

Deze week is het precies 75 jaar geleden dat weekblad Margriet voor het eerst verscheen. Dat wordt op een heel bijzondere wijze gevierd, met een unieke expositie op het Museumplein: een overzicht van 75 bijzondere Margriet-covers, uit elk jaar één. Bovendien pakt de redactie uit met de dikste Margriet ooit.

De coverexpositie op het Museumplein is een wandeling door 75 jaar Nederland. De expositie biedt een mooie blik terug in de tijd en laat zien hoe Margriet al 75 jaar de vrouw in Nederland volgt, stimuleert, ontspanning en herkenning biedt.

Margriet is al 75 jaar lang een van de grootste weekbladen voor vrouwen. Hoofdredacteur Leontine van den Bos: “In een wereld waarin de digitale wereld het voor het zeggen lijkt te hebben, toont Margriet onverstoorbaar de enorme kracht van print. Op haar 75e verjaardag is Margriet een krachtig en springlevend merk, dat met haar tijdschrift elke week maar liefst anderhalf miljoen vrouwen en mannen bereikt ”.

De expositie op het Museumplein vindt plaats vanaf 25 september. De speciale jubileum-Margriet ligt vanaf 27 september in de winkel.

Ook interessant