Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Déze comfortabele broek is terug van weggeweest

deze-comfortabele-broek-is-terug-van-weggeweest.jpg

Zijn skinny jeans niet aan jou besteed? Dan past de nieuwste modetrend waarschijnlijk helemaal in jouw straatje! De ballonbroek is namelijk weer terug van weggeweest. Deze broek met hoge taille en losse pijpen zit hartstikke lekker én kun je met de volgende tips toch nog op een elegante manier dragen.

Zo loop je er deze zomer weer hartstikke modieus bij.

Terug van weggeweest

De ballonbroek was in de jaren 80 een grote hit. De broek heeft een hoge taille en wijde pijpen, die juist weer toelopen naar de zoom op de enkels. Hierdoor is de broek in het midden best ‘vol’, waardoor het kledingstuk ook wel wordt vergeleken met een ballon. De broek is in allerlei verschillende materialen beschikbaar. Zo kun je een spijkervariant dragen, maar ook eentje van katoen of zelfs van leer.

Lees ook: Volgens experts loop je dít gezondheidsrisico door je spijkerbroek te weinig te wassen

Hoe te stylen?

Doordat de broek wat losser zit en een beetje ‘hangt’ is het belangrijk om ‘m op de juiste manier te stylen. Als je er bijvoorbeeld een wijde trui of top bij draagt, oogt het geheel al snel een beetje slordig. Om er toch nog een beetje elegant uit te zien kun je de broek het beste combineren met een wat strakkere top of trui óf een oversized trui die je in de broek propt, waardoor de nadruk alsnog op je taille komt te liggen. Draag er leuke sandaaltjes of hakken bij en je ziet er hartstikke vrouwelijk uit.

Inspiratie

Nieuwsgierig naar hoe deze broek er precies uitziet? Of wil je graag weten hoe je ‘m het beste kunt dragen? Wij hebben hieronder een paar inspiratie-foto’s voor je verzameld:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Flair.be, Instagram
Beeld | iStock

Ook interessant