Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Voordeel: Margriet Winterfair entree + NS ticket

mwf_margriet-header-image-artikel_nw.jpg

In november is het weer zo ver: Margriet Winterfair, het gezelligste winterfeest van het jaar, zal weer plaatsvinden in de Brabanthallen! Heb je nog geen kaarten gekocht en ben je van plan met de trein te gaan? Bestel dan nu heel voordelig een combiticket via NS.

Op Margriet Winterfair, dit jaar van 22 t/m 28 november, kom je helemaal in kerstsferen.

Margriet Winterfair

Je kunt eindeloos shoppen bij honderden winkeltjes en kraampjes, workshops volgen, lekker eten en nieuwe producten proeven en proberen. Op de catwalk zie je de mooiste kleding voorbij komen en elke dag zijn er op het grote podium optredens van topartiesten en interviews met columnisten en schrijvers. Daarnaast komen onder andere Jeroen van de Boom, Trijntje Oosterhuis, de 3JS, Alain Clark en Do optreden!

Kortom, reden genoeg om er een gezellige en feestelijke dag van te maken met je (schoon)moeder, zussen, vriendinnen of familieleden.

NS combiticket

Het combiticket bestaat uit een dagretour naar ’s Hertogenbosch en een entreekaart voor Margriet Winterfair. Vanaf 09.00 uur rijden er de hele dag gratis pendelbussen naar Margriet Winterfair vanaf het station.

Bestel hier direct het combiticket voor de Margriet Winterfair voor maar €29!

Zien we jou daar?

Ook interessant