Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Wat goééééd: Chateau Meiland komt terug met zesde seizoen

wat-goeeeed-chateau-meiland-komt-terug-met-zesde-seizoen.jpg

Goed nieuws voor de fans van Chateau Meiland! Hoewel vanavond de laatste aflevering van het huidige seizoen op televisie is, keren de Meilandjes gelukkig gewoon weer terug op de buis. Er komt namelijk officieel een zesde seizoen van Chateau Meiland aan.

Dat heeft een woordvoerder van Talpa Network – de maker van de serie – vandaag bevestigd aan Shownieuws.

Meilandjes komen terug

Nog meer Martien, Erica, Maxime, Claire en Leroy op tv, dus. De realityfamilie heeft officieel bijgetekend voor een zesde seizoen van Chateu Meiland. Je kunt vanavond dus met een gerust hart naar de laatste aflevering van dit seizoen kijken, want ze zijn snel weer terug. Wanneer het zesde seizoen opgenomen wordt (en of dat misschien al aan de gang is), is nog onduidelijk. “Meer details volgen op een later moment”, vertelt de woordvoerder van Talpa.

Lees ook:
Martien Meiland: ‘Erica is het meest veranderd door onze bekendheid’

Zesde seizoen Chateau Meiland

Wat we precies gaan zien in het zesde seizoen van Chateau Meiland weten we natuurlijk nog niet, maar RTL Boulevard doet vast wat voorspellingen. Zo is Maxime natuurlijk in verwachting van haar eerste kindje samen met vriend Leroy en gaan de twee samen met kleine Claire samenwonen in Noordwijk. En ook Erica en Martien hebben natuurlijk weer een nieuwe stek gekocht, wat vast weer tot een hilarische verhuizing zal leiden. En om nog maar niet te spreken over het wijnen, lachen én gieren wat je sowieso natuurlijk altijd kan met de Meilandjes.

Meer over de Meilandjes?

Kun jij niet wachten tot het nieuwe seizoen van start gaat of wil je alvast helemaal in de stemming komen voor vanavond? Doe dan híer een quiz om te ontdekken hoeveel je eigenlijk weet over de uitspraken van Martien. Of neem alvast een kijkje in de nieuwe stek van Martien en Erica, die ze vorige maand kochten.

Bron | RTL Boulevard
Beeld | ANP Foto

Ook interessant