Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Chateau Meiland is vanaf eind deze zomer twee keer per week op tv

chateau-meiland-is-vanaf-eind-deze-zomer-twee-keer-per-week-op-tv.jpg

De startdatum van alweer het vierde seizoen van Chateau Meiland is bekend. Vanaf 31 augustus zal het, in tegenstelling tot eerdere seizoenen, twee keer per week uitgezonden worden. Op maandag en donderdag kun je genieten van de realityshow rondom de familie van Martien Meiland.

In het nieuwe seizoen zien we hoe de familie afscheid neemt van het chateau, wat uiteraard genoeg perikelen, grappige momenten en strubbelingen oplevert.

Bed and Breakfast

Martien, Erica, Maxime, Montana én kleindochter Claire zijn al drie seizoenen op de buis. In deze seizoenen stond het opknappen en runnen van het bed and breakfast in het chateau in Frankrijk centraal. Nu hebben ze besloten om terug te verhuizen naar Nederland en keren ze twee keer per week op de buis terug in het vierde seizoen.

Lees ook
De familie Meiland brengt een eigen wijn op de markt; dat wordt wijnen!

Coronacrisis

Eind vorig jaar liet de familie al weten dat ze Chateau Meiland in de nabije toekomst wilde verkopen. In eerste instantie waren ze van plan 2020 nog vol te maken omdat het chateau was volgeboekt. Echter gooide de coronacrisis ook voor de familie Meiland roet in het eten. In februari werd bekend dat ze gingen verhuizen naar Hengelo en in juni werd het chateau te koop aangeboden.

Verkoopklaar

Chateau Meiland pakt op waar het vorige seizoen eindigde in juni: de coronacrisis. Deze laatste aflevering werd door 1,3 miljoen mensen bekeken. Eerst moet het kasteel in Frankrijk nog helemaal worden opgeknapt voor de verkoop waarna de familie verhuist naar hun nieuwe stulpje, waar ook geklust moet gaan worden. De realityshow gaat gewoon door in Nederland. Ze zijn namelijk druk bezig met het uitvogelen wat de volgende onderneming van de familie zal worden.

Chateau Meiland is vanaf 31 augustus elke maandag én donderdag om 20.30 uur te zien bij SBS6. 

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | RTL Boulevard
Beeld | BrunoPress

Margriet Extra 6

Ga je binnenkort op vakantie en zoek je nog leesvoer voor op het strand? Of blijf je thuis, maar wil je wel lekker in de vakantiestemming komen? Ga dan snel naar de winkel, waar de nieuwste Margriet Extra op je ligt te wachten. En die staat volledig in het teken van: Zomer! Ook online te bestellen zonder verzendkosten via deze link.

Ook interessant