Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Chateau Meiland-kijkers zien Martien en Erica villa in Noordwijk kopen: ‘Wat een paleisje’

erica-en-martien-meiland-villa-noordwijk-chateau-meiland.jpg

Martien en Erica hebben een absoluut droomhuis in Noordwijk gekocht. Maandagavond was hun nieuwe villa in Noordwijk voor het eerst in Chateau Meiland te zien. En bij die eerste bezichtiging vielen extravagante details op.

Wij snappen wel waarom Martien en Erica in no time een bod uitbrachten, en de villa direct nog in the pocket hadden ook.

Chateau Meiland

Zoals we eerder al schreven, was de villa van Kensington-drummer Niles Vandenberg. Martien en Erica zijn in de aflevering van Chateau Meiland zichtbaar (en uiteraard ook hoorbaar) onder de indruk van het niet zo nederige stulpje, met een woonoppervlakte van 327 vierkante meter en op loopafstand van de Noordzee. Van een automatisch toilet met een verwarmde wc-bril tot en met leren behang aan de muren en een wijnkast in de keuken: de twee Meilandjes zijn zo goed als direct verkocht en bieden dan ook meteen een bod van ruim 2,7 miljoen, de vraagprijs, uit. “Zoiets vinden we nooit meer”, zegt Martien over het huis, dat ook bij kijkers in de smaak valt.

Van Hengelo naar Noordwijk

En zo geschiedde dat Martien en Erica Meiland zich sinds 18 februari 2021 de nieuwe eigenaren van het droomhuis mogen noemen. Achter de schermen zijn de twee vast al van alles aan het regelen rondom de verhuizing. Daar zullen we van kunnen smullen in de komende afleveringen van Chateau Meiland. Toen bekend werd dat de Meilandjes hun luxe woonboerderij in Hengelo moesten verlaten, gingen Martien en Erica direct op huizenjacht. En na maanden zoeken, hebben ze nu dus dit prachtige huis in Noordwijk gekocht: de plaats waar ook dochters Maxime en Montana wonen. Zo is de hele familie Meiland dus weer compleet in dezelfde woonplaats.

Je kunt de bezichtiging van Martien en Erica in hun nieuwe villa hier terugkijken.

Bron | Chateau Meiland (SBS 6)
Beeld | Brunopress

Margriet 17 ligt nu in de winkel! Met daarin deze week: waarom 60’ers gelukkiger zijn dan 50’ers, een interview met Humberto Tan, zó voorkom je spierverlies, wonen op een boot en natuurlijk nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant