Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Chateau Meiland is weer begonnen: 10x de leukste reacties op social media

chateau-meiland-is-weer-begonnen-10x-de-leukste-reacties.jpg

Voor fans van de Meilandjes was het maandagavond een feestje: het nieuwe seizoen van ‘Chateau Meiland’ ging namelijk van start en het was weer ouderwets lachen, gieren en brullen.

Dus zal het vast niet als een verrassing komen dat er meer dan 1,3 miljoen mensen naar de start van het vierde seizoen keken. Een recordaantal.

Verhuisstress op Chateau Meiland

Voor de eerste keer draaide de aflevering van Chateau Meiland niet alleen maar om klusstress, maar juist om verhuisstress, aangezien het gezin terugkeert naar Nederland. Hiervoor moeten er eerst een hoop zaken geregeld en gedaan worden. O jee… En alsof dat nog niet genoeg is, is Martien ook nog eens gestopt met roken. Hoewel dit natuurlijk een heel verstandig besluit is, heeft zijn beslissing Martien toch wat extra kilo’s opgeleverd, zo vertelt hij.

Lees ook: Kijkers dolblij met terugkeer Chateau Meiland: ‘Een verademing in deze corona-ellende’ 

Nieuw seizoen, nieuwe look voor Erica

Toch was het niet Martien die deze keer alle aandacht naar zich toe wist te trekken, maar juist Erica. De moeder van Maxime werd namelijk met een nogal bijzondere look gespot en dat leverde de nodige reacties op Twitter op. Niet iedereen was namelijk even gecharmeerd van haar zonnebril met een stroom aan hilarische tweets als gevolg.

De beste tweets over de eerste aflevering van het nieuwe seizoen Chateau Meiland

Wij selecteerden speciaal voor jullie hieronder de leukste tweets in reactie op aflevering 1 van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | Twitter
Beeld | Brunopress

Ook interessant