Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Voormalig huishoudster Chateau Meiland is blij met carrièreswitch

chateau-meiland-huishoudster-nadege-is-blij-met-carriereswitch.jpg

Nadège Coffinet, beter bekend als de huishoudster in Chateau Meiland, ziet haar toekomst weer rooskleurig in. Nadat ze was ontslagen door de familie Meiland is ze door een diep dal gegaan. Gelukkig gaat het veel beter met haar. De 53-jarige Française is namelijk aan de slag gegaan als pizzabakker.

Overdag maakt Nadège schoon en ’s avonds bakt ze pizza’s.

Chateau Meiland huishoudster

Omdat de familie Meiland terug verhuisde naar Nederland, kwam Nadège zonder werk te zitten. Dit leidde tot flink wat ophef. Ze vertelt aan De Telegraaf dat het geen gemakkelijk jaar voor haar is geweest. Ze is onder behandeling van een arts geweest die haar zelfs antidepressiva heeft voorgeschreven. ”We zijn nu vijf maanden verder en ik kan zeggen dat alles weer oké is.”

Lees ook:
Van mondkapjes tot Martien: dít zijn de hoogtepunten van het Gouden Televizier-Ring Gala 2020

Verschillende banen

Het was volgens de voormalig huishoudster van Chateau Meiland in eerste instantie lastig om nieuw werk te krijgen. De crisis is in haar woonplaats Limoges hard aangekomen. Doordat het slecht gaat met veel bedrijven, nemen ze geen nieuw personeel aan. Gelukkig, zo zegt ze zelf, is ze niet kieskeurig en houdt ze van aanpakken. Ze is daarom niet alleen werkzaam als schoonmaakster bij een huisarts en een bedrijfskantine, ook werkt ze in een kiosk waar ze bestellingen opneemt en zelf pizza’s bakt. ”Ik ben dol op Italiaans eten, dus ik weet precies hoe ik ze moet maken.”

Afwisseling

Nadège geeft aan blij te zijn met de afwisseling van haar baantjes. Ze hopt dagelijks van het ene naar het andere, en dat allemaal voor een paar uur per dag. Over haar oude baan wil ze toch nog iets kwijt: “Dat is voorbij, ik moet het achter mij laten en vergeten. Het is geen catastrofe, ik heb een leuke tijd gehad, maar nu moet ik weer wat nieuws opbouwen.’’

Bron | De Telegraaf
Beeld | Brunopress

Yeah, Margriet is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!
Help jij ons winnen? Stem dan snel

Margriet 45 ligt nu in de winkel! Met deze week: een powerplan voor 50+, tips om zelf je haar te kleuren, een interview met Robert ten Brink en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant