Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Deze 53-jarige man beweert de zoon van prins Charles en Camilla te zijn

deze-53-jarige-man-beweert-de-zoon-van-prins-charles-en-camilla-te-zijn.jpg

Prins Charles en Camilla Parker-Bowles hebben een zoon. Dat is wat de 53-jarige Simon Dorante-Day beweert. Híj zou die zoon zijn.   

Een opmerkelijke bewering, want voor zover bekend hebben Charles en Camilla helemaal geen kinderen samen.

Halfbroer van William en Harry?

Prins Charles heeft twee zoons uit zijn huwelijk met prinses Diana: prins William en prins Harry. Hebben zij dan een halfbroer waar ze tot nu toe nog niks over wisten? Volgens Simon Dorante-Day, die nu in Australië woont, is hij in 1967 door een toen achttienjarige Camilla ter adoptie afgestaan. Hij was toen anderhalf jaar oud. Een dochter van een vrouw die voor Queen Elizabeth werkte, zou hem hebben geadopteerd. “Mijn oma, die voor de koningin werkte, heeft me meerdere keren verteld dat ik de zoon van Camilla en Charles ben”, zegt Simon in een uitgebreid interview met de Australische site New Idea.

Kind vóór prinses Diana

Britse media zijn in rep en roer. Dit zou namelijk betekenen dat Camilla zwanger was van prins Charles, nog vóór hij trouwde met prinses Diana. En dat zou best een waar kunnen zijn. Vóór Diana had Charles namelijk al een romance met Camilla. Die relatie strandde, waarna Camilla lange tijd van de radar verdween. Charles trouwde in 1981 met Diana. Hun huwelijk strandde in 1996 en in 1997 overleed Lady Di. Daarna vonden Charles en Camilla elkaar weer en trouwden ze in 2005.

Rechtszaak

Maar goed, het is nog maar de vraag of deze man de waarheid spreekt. Volgens hem heeft hij er harde bewijzen van. Daarom heeft hij er in december een rechtszaak van gemaakt. Hij wil erkenning. “Charles, Camilla en de Queen hebben jarenlang de waarheid verborgen gehouden over mij. Niet langer meer. We willen antwoorden.” De papieren worden onder de loep genomen door de rechtbank. En ondertussen is het gissen en afwachten op een eventuele reactie van het Britse koningshuis.

Delphine Boël

De hele zaak lijkt erg op die van koning Albert II, die deze week toegaf inderdaad een buitenechtelijk kind te hebben: Delphine Boël. Tsja, vind jij Simon op onderstaande foto iets weghebben van Charles of Camilla?

Prins Charles Camilla Margriet

Prins Charles Camilla Margriet

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.   

Bron | New Idea, Daily Mail
Beeld | Getty

Ook interessant