Nieuws

BZV-Michelle en Maarten nemen de volgende stap in hun relatie

maarten.jpg

Michelle en Maarten uit het laatste seizoen van Boer zoekt vrouw hebben een belangrijke stap in hun relatie genomen: sinds afgelopen vrijdag wonen de twee tortelduifjes samen!

Het stel werd afgelopen zaterdag feestelijk onthaald door hun nieuwe buren. ‘Welkom in de buurt,’ was er te lezen op een bord dat aan hun nieuwe huis was getimmerd, compleet met slingers en ballonnen!

Opluchting

Voor Maarten en Michelle valt er een last van hun schouders. “Het is een hele opluchting om eindelijk officieel samen te wonen,” vertelt Maarten blij aan KRO-NCRV. Michelle is heel happy dat ze niet meer op-en-neer hoeft. “We hadden zelf ook niet verwacht dat het zo snel zo goed zou gaan. Maar we hadden al snel zoiets van: ‘We kunnen niet wachten tot het eindelijk mag.’ Het bevalt supergoed.”

Op zoek naar baan

Maarten wil het liefst in de buurt van hun nieuwe huis gaan werken en is op zoek naar een baan. Hoewel hij recentelijk nog een derde vestiging van de champignonkwekerij opende, gaat hij daar niet werken. “We hebben afgesproken werk en privé zo veel mogelijk gescheiden te houden en allebei ons eigen ding blijven doen.”

Simpele dingen

Maarten kijkt vooral uit naar de simpele dingen, nu ze samen in een huisje wonen. “Daar heb ik zin in. ’s Avonds samen eten. En elke avond samen op die hoekbank natuurlijk, haha!”

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | KRO NCRV
Foto | KRO NCRV

Ook interessant