Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Déze BZV-boer is zó verliefd, dat hij z’n boerderij ervan sloopt

boer-zoekt-vrouw-2018.jpg

Leuk nieuws voor boer Rudie uit Boer zoekt vrouw: hij is verliefd. De melkveehouder uit Groningen is onlangs voor de tweede keer op date gegaan met Rianne. 

Rudie is één van de vier boeren die dit seizoen niet op televisie gevolgd wordt, omdat hij te weinig brieven ontving. Wel is de boer te volgen via de webserie van het populaire datingprogramma.

Dakgoot stuk gereden

In een video is te zien hoe Rudie voor de tweede keer op date gaat met de 29-jarige Rianne die in Groningen medische biologie heeft gestudeerd. Hij vertelt dat hij afgelopen week zoveel aan haar heeft gedacht, dat hij er niet helemaal bij was met zijn hoofd. “Ik heb er zelfs de dakgoot van stuk gereden.” Rianne moet hier hard om lachen. Rudie laat weten ‘super trots’ op Rianne te zijn. Op haar enthousiasme, vrolijkheid, zelfstandigheid en de vooruitgang.

‘Dit is waar we het voor doen’

De programmamakers schrijven bij het bericht op Facebook over het tweetal: “It must be love, love, loooove! Dat is waar we het allemaal voor doen natuurlijk”. Het geluk straalt van Rudie en Rianne af.

Ook Harrold is verliefd

Afgelopen maandag werd bekend dat ook Harrold, die door paardenfokster Steffi naar huis werd gestuurd, verliefd is. De vrachtwagenchauffeur heeft sinds de zomer een vriendin die hij ontmoette op een truck-show. In de feesttent sprong de vonk over. “Zo ben je jarenlang vrijgezel, en zo ontmoet je in een keer een andere hele mooie vrouw,” zo vertelde hij aan Gijs Staverman in het radioprogramma Gijs 2.0.

Bronnen | boerzoektvrouw.kro-ncrv.nl, Gijs 2.0.
Foto | KRO-NCRV/Linelle Deunk

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant