Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Boer Marc voor het eerst vader geworden

photo-of-newborn-baby-feet.jpg

Hoera! Er is weer een Boer-zoekt-vrouw-baby geboren! De in Zambia wonende boer Marc en zijn vriendin Merel zijn afgelopen weekend ouders geworden van een gezonde zoon. Het kindje heeft de naam Vos Melle Jels gekregen.

Voor het stel is het hun eerste kindje samen. Merel heeft al een zoontje uit een eerder huwelijk.

Boer Marc Boer zoekt vrouw vader

Relatie via Facebook

Boer Marc koos tijdens het programma voor de eveneens in Zambia wonende dierenarts Annekim, maar verbrak na 8 maanden de relatie. Niet veel later leerde hij via Facebook Merel kennen, met wie hij inmiddels een jaar samen is. Merel woont in Rotterdam en Marc pendelt daarom regelmatig op en neer naar Nederland.

Het kindje werd op 20 januari in Nederland geboren. Marc laat aan Boer zoekt vrouw weten dat zowel moeder als kind het goed maken. “Het is echt een gek gevoel. Je bent op slag verliefd en je weet dat je alles voor dat mannetje wil doen. En elke keer als je hem ziet, komt er soort drug vrij die je helemaal gelukkig maakt. Te gek! En niet goed te omschrijven”, aldus Marc.

Toekomstplannen

Marc laat aan de redactie van Boer zoekt vrouw weten dat hij nog twee maanden in Nederland blijft, zodat hij bij zijn gezin kan zijn. “Zodra Vos al zijn inentingen heeft, komen ze ook mijn kant op. We blijven voorlopig heen en weer reizen, want helaas zit ik in het vak waar mijn werk in het buitenland is.”

In Nederland naar school

Uiteindelijk lijkt de knappe boer wel terug naar Nederland te willen verhuizen. “Als Vos vier is en hij naar school moet, denk ik dat ik naar Nederland terugkom, of zelfs eerder. Het onderwijs is gewoon erg goed in Nederland. Ik probeer steeds meer m’n thuisbasis in Nederland te maken, maar toch moet ik voor m’n werk nog wel in het buitenland zijn. Misschien word ik over een paar jaar wel melkveehouder in Nederland.”

Bron: Boer zoekt Vrouw
Beeld: iStock, KRO-NCRV

Ook interessant