Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Aanbieding: voordelig met een luxe touringcar naar Margriet Winterfair

mwf_margriet-facebook-v3.jpg

In november is het weer zo ver: Margriet Winterfair, het gezelligste winterfeest van het jaar, zal weer plaatsvinden in de Brabanthallen! Heb je nog geen kaarten gekocht en ben je van plan met de bus te gaan? Bestel dan nu heel voordelig een combiticket.

Op Margriet Winterfair, dit jaar van 22 t/m 28 november, kom je helemaal in kerstsferen.

Combiticket bus

Het is mogelijk om een losse busreis te boeken, maar je kunt ook gaan voor een speciaal combiticket (busreis + entree). Met het combiticket betaal je slechts € 12,50 i.p.v.€ 20,50 voor een entreekaart voor Margriet Winterfair. De prijs van de busreis is afhankelijk van de opstapplaats.

Vanuit het hele land rijden er elke dag luxe touringcars naar Margriet Winterfair. Je stapt op bij een opstapplaats in een stad naar keuze en je wordt afgezet voor de deur van de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Bestel hier je combiticket voor Margriet Winterfair!

Ga je toch liever met de trein? Bekijk dan deze aanbieding, en koop voordelig een combiticket bij NS.

Margriet Winterfair

Je kunt eindeloos shoppen bij honderden winkeltjes en kraampjes, workshops volgen, lekker eten en nieuwe producten proeven en proberen. Op de catwalk zie je de mooiste kleding voorbij komen en elke dag zijn er op het grote podium optredens van topartiesten en interviews met columnisten en schrijvers. Daarnaast komen onder andere Jeroen van de Boom, Trijntje Oosterhuis, Thomas Acda, de 3JS, Alain Clark, Ruben Hein en Do optreden!

Kortom, reden genoeg om er een gezellige en feestelijke dag van te maken met je (schoon)moeder, zussen, vriendinnen of familieleden.

Zien we jou daar?

Ook interessant