Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Britse media vol lof over deze outfit van Máxima (en met recht!)

koningspaar-en-minister-president-bij-uitreiking-four-freedoms-awards.jpg

Perfect, noemen Britse media de outfit van Máxima. En terecht. Deze week bezocht ze Middelburg en ze zag eruit om door een ringetje te halen. Styled to perfection, zoals de Britten zeggen. Dat gaat zeker op voor deze prachtige outfit. 

MáximaEn de kleur is… poederroze

Dat poederroze een echte trendkleur is, is ook onze koningin niet ontgaan. Op Koningsdag droeg prinses Amalia al een outfit in een verwante kleur en nu heeft ook Máxima zelf ervoor gekozen. En hoewel ze er eigenlijk altijd even mooi en stralend uitziet, bleek deze outfit bij de buitenlandse pers extra hoge ogen te gooien. Hiermee zette ze zichzelf nog eens op de kaart als modekoningin.

Máxima bezocht samen met koning Willem-Alexander en prinses Beatrix Middelburg voor de uitreiking van de Franklin D. Roosevelt Four Freedom Awards. Bij die gelegenheid droeg ze een poederroze jurk met een mooi riempje en bijhorende accessoires, allemaal precies in de juiste tint. Zo matchte haar clutch-tasje, schoenen, hoed én de jas die ze meenam precies bij de rest van de outfit. Wat een plaatje!

Dit zegt de Daily Mail Online bijvoorbeeld

en deze:

 

Bron | Blauw bloed (EO)
Beeld |  ANP – Robin Utrecht

Ook interessant