Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Brits koningshuis maakt leuk babynieuws bekend

brits-koningshuis-babynieuws-prinses-eugenie-margriet.jpg

Binnenkort zal het Britse koningshuis een nieuwe royal verwelkomen. Queen Elizabeth wordt voor de negende keer overgrootmoeder.

Er werd al veel over gespeculeerd.

Nieuwe baby in Brits koningshuis: prinses Eugenie zwanger

Via Twitter is namelijk bekend gemaakt dat de dertigjarige prinses Eugenie zwanger is van haar eerste kindje. Ruim twee jaar geleden trouwde prinses Eugenie met haar man Brooksbank. Sinds haar huwelijk zijn er al geruchten geweest dat de twee graag een kindje wilden. Het nieuws werd al eerder deze maand met vrienden en familie gedeeld. In een tweet schrijft de familie op Twitter: “Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Eugenie en de heer Jack Brooksbank zijn verheugd aan te kondigen dat ze begin 2021 een baby verwachten”. De familie meldt blij te zijn met het nieuws.

Dit bericht bekijken op Instagram

Jack and I are so excited for early 2021….👶🏻

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie) op

Negende kleinkind voor Queen Elizabeth

Haar gescheiden ouders, prins Andrew en Sarah Ferguson, zouden dolenthousiast op het nieuws gereageerd hebben. Ook koningin Elizabeth en prins Philip zouden er erg naar uitkijken. Hoewel het voor prins Andrew zijn eerste kleinkind zal zijn, verwelkomen koningin Elizabeth en prins Philip binnenkort hun negende achterkleinkind.

Lees ook
Déze naam hadden Meghan en Harry eigenlijk in gedachten voor Archie

Geruchten

Zoals hierboven al gezegd, werd er al eerder gespeculeerd over Eugenies zwangerschap. Zo zou Eugenie onlangs met een buikje gespot zijn, terwijl ze aan het winkelen was. En haar oudere zus, prinses Beatrice, was vlak daarvoor gezien toen ze een babywinkel binnenstapte. Voor een cadeautje, misschien? Volgens het Australische magazine New Idea zou Eugenie al vier maanden zwanger zijn.

Yeah, Margriet.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!
Help jij ons winnen? Stem dan snel

Bron | Twitter Buckingham Palace, RTL Boulevard
Beeld | Getty Images

Margriet 41 ligt nu in de winkel! Met deze week: sprankelende herfst make-overs, lekker het bos in, een interview met Nelleke Noordervliet en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant