Nieuws

Boer Marnix overladen met kritiek na citytrip-aflevering Boer zoekt vrouw

marnix_boer_zoekt_vrouw_margriet.jpg

De Boer zoekt vrouw-koppels gingen zondagavond op reis. Tijdens een citytrip onderwierpen ze hun gevoelens aan de ultieme test. En in het geval van Marnix en Janneke liep dat niet goed af. 

Marnix gaf Janneke de bons. De boer krijgt flink wat kritiek te verduren over hoe hij dat aanpakte.

Afstandelijk

Waar het bij Jaap, Wim, Michelle en Steffi en hun matches ook in het buitenland dikke mik bleek, bleef de citytrip van Marnix en Janneke in het Duitse Erfurt maar afstandelijk aanvoelen. Janneke miste momentjes dat ze lekker tegen elkaar aankropen en met elkaar zoenden. Als ze opmerkte dat Marnix ‘diep in haar ogen zat aan te kijken’, reageerde hij bot met: “Valt wel mee hoor.” Janneke was Marnix afstandelijke gedrag inmiddels wel zat. Even later kwam het hoge woord eruit.

Etteren

“Er is een punt waarop je vuurwerk, vlinders of verliefdheid moet krijgen”, legde Marnix aan zijn ‘vrouw’ uit. En nee, dat had ‘ie niet. “Ik denk niet dat het een schot in het doel gaat worden.” De genadeslag kwam met zijn uitsprak dat ze het niet ‘door moeten laten etteren’. Au… Veel kijkers laten niets van de vrij botte, maar tja, wel heel eerlijke boer heel.

Toch klinkt er ook begrip voor de boer.

Volgende week is de reünie en kunnen we zien hoe het nu met de boeren, boerinnen en hun matches gaat. Wie is er nog samen? En zou boer Marnix misschien weer contact hebben gezocht met Bertine?

Bron | Boer zoekt Vrouw, Twitter
Beeld | KRO-NCRV

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant