Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Zwangere boerin Steffi onthult bijzonder detail van echofoto

steffi-en-roel-uit-boer-zoekt-vrouw-delen-leuk-babynieuws.jpg

Steffi Verhagen kan haar geluk niet op: de boerin uit Boer zoekt vrouw is namelijk in verwachting van haar eerste kindje. Samen met vriend Roel deelt ze het geslacht van hun kindje én hint ze zelfs al op een babynaam.

De twee hebben onlangs de 20-wekenecho gehad en alles zit erop en eraan. Dus nu mag de hele wereld het weten.

Beschuit met…

“We krijgen een meisje”, zo onthult Steffi. Beschuit met roze muisjes, dus. De vader en moeder in spe zijn in de wolken. “We zijn ons ervan bewust dat dit allesbehalve vanzelfsprekend is voor velen. We zijn dan ook megablij en meer dan gelukkig dat dit ons gegund is.”

Echo en kotsmisselijk

De baby wordt begin februari verwacht en op de echo was te zien dat het kind bovengemiddeld lange benen heeft. “Maar als je ons ziet, is dat natuurlijk niet gek”, aldus Steffi. De boerin voelde zich in de eerste maanden van haar zwangerschap absoluut niet goed. “Ik was echt kotsmisselijk in het begin. Maar ja, het is geen zinloos ziek zijn, dus ik heb het er graag voor over.”

Baby Yvon?

Op Instagram bedankt het stel Boer zoekt vrouw-presentatrice Yvon Jaspers voor het feit dat ze de twee heeft samengebracht. “De baby moet natuurlijk eigenlijk Yvon heten. Zonder het programma was ze er niet geweest. Maar daar zijn we nog niet helemaal over uit”, hint Steffi over de babynaam.

Yeah, Margriet.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!
Help jij ons winnen? Stem dan snel

Bron | KRO NCRV
Beeld | Linelle Deunk (KRO-NCRV)

Margriet 41 ligt nu in de winkel!Met deze week: sprankelende herfst make-overs, lekker het bos in, een interview met Nelleke Noordervliet en nog véél meer. Haal het nummer snel in huis of bestel ‘m online zonder verzendkosten.

Ook interessant