Nieuws

Boerin Steffi viert kerst met grote liefde Roel

steffi-en-roel.jpg

Steffi uit Boer zoekt vrouw viert dit jaar kerst met haar grote liefde. De twee zijn nog steeds helemaal hoteldebotel van elkaar. Voor concurrentie is Steffi niet bang. Mochten er meer kapers op de kust zijn voor haar Roel, dan maken zij volgens de paardenfokster geen schijn van kans.

Steffi uit Boekel besloot een jaar geleden deel te nemen aan het populaire datingprogramma. Maar ze had niet durven dromen dat ze deze feestdagen al met haar grote liefde onder de kerstboom zou zitten, laat ze weten aan RTL boulevard.

Tijgernootjes kopen

Het zijn de kleine dingen die het ‘m doen in hun relatie, vindt het stel. “Dan haalt ze bijvoorbeeld tijgernootjes voor me,” zegt Roel met een brede grijns. Steffi is romantischer dan ze had gedacht. “Als je iemand blij kunt maken met zoiets kleins, waarom zou je dat dan niet doen?” Steffi wil niet trouwen. “Nee, dat staat niet op mijn wenslijst. Als het goed is, is het goed.” Wel willen de twee snel gaan samenwonen.

Voor concurrentie is Steffi in elk geval niet bang. “Als je naar het café gaat en al die vrouwen willen met hem op de foto, denk ik: hij gaat wel met míj mee naar huis.” Een grote stap voor de paardenfokster, die gedurende het programma toch niet overliep van zelfvertrouwen. Zo zie je maar wat de liefde kan doen…

Bron | RTL boulevard
Foto | Linelle Deunk

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant