Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Boer zoekt vrouw: ‘Alleen stiekeme, stomende seks kan dit seizoen nog redden’

boer_zoekt_vrouw_bzv_margriet.jpg

Boer zoekt vrouw-fans zitten ook dit seizoen weer elke zondagavond trouw voor de buis. Maar na de aflevering van gisteravond klinken negatieve geluiden. 

Dit seizoen wordt nogal saai bevonden. En daar brachten de dates van zondagavond, waarbij de familie van de boeren aanschoof, geen verandering in.

BzV mist… je ne sais quoi 

Tv-recensenten als Angela de Jong (AD) en Han Lips (Het Parool) kunnen er niet de vinger op leggen. Alle ingrediënten van Boer zoekt vrouw zijn aanwezig. Maar hartstocht en passie missen. Broeierige momenten. Een spraakmakende boer à la Geert of Bertie. En, zoals een kijker het op Twitter verwoordt: “Alleen stiekeme, stomende seks kan dit seizoen nog redden. Maar die kans is net zo groot als Marnix die een vrouw voor de tweede keer bloemen geeft.”

Boer Jaap en z’n vrouwen

Gelukkig was daar boer Jaap, die voor een beetje romantiek en pit zorgde door met zijn beide vrouwen op de bank te ploffen. En terwijl ze met z’n drieën een film keken, kropen zowel Petra als Marian tegen hem aan. Kijkers vonden het een zwaar ongemakkelijk aanzicht, maar hé, Jaap heeft het wel goed voor elkaar!

Jaap met Petra, Marnix met Janneke?

Ondanks de vonk die tot nu toe volgens velen mist in Boer zoekt vrouw, blijven de kijkers het programma trouw. Theorieën over wie voor wie gaat, worden er al lustig op losgelaten.

Bron | Twitter
Beeld | KRO-NCRV

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant