Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Boer zoekt vrouw: Marc is onder de indruk van charmes Herman

boer-zoekt-vrouw-internationaal-terugblik.jpg

Het einde van dit seizoen Boer zoekt vrouw internationaal nadert. In de uitzending van zondag blikt Yvon met de boeren terug op hun deelname aan het datingprogramma. Ook bespreken ze hoe ze naar elkaar hebben gekeken. Marc blijkt onder de indruk te zijn van de charmes van Herman, zo zien we in een fragment dat het programma heeft vrijgegeven.

Marc vindt Herman ‘echt wel een charmante jongen’. “Die pakt de dames wel in. Daar kan ik nog wat van leren,” aldus de manager van de viskwekerij uit Zambia. Een uitspraak waar alle boeren hartelijk om kunnen lachen.

Zelfvertrouwen in de liefde

Op Yvons vraag wat het programma hen heeft gebracht, naast een ‘prachtige vrouw’ aan hun zijde, laat Herman weten dat hij er ‘een stukje meer zelfvertrouwen in de liefde’ aan heeft overgehouden. “Ik had nooit zo zelf erop afgestapt. Je hebt zo’n stok achter de deur. Je gaat er wel in. En dan zie je dat je het eigenlijk ook gewoon kan,” aldus de boer uit Frankrijk. Bekijk hier het fragment.

Metamorfose

We hadden eerder al gezien dat boer Herman een ware metamorfose heeft ondergaan. In de aflevering van morgen wordt daar ook aandacht aan besteed. Bekijk alvast de beelden hieronder.

Boer zoekt vrouw internationaal wordt zondagavond om 20.20 uur uitgezonden door KRO-NCRV op NPO1. Zaterdag 13 mei wordt het seizoen traditioneel afgesloten met de Boer zoekt vrouw-afterparty.

Wil jij het morgenavond ook niet missen?

Foto | Boer zoekt vrouw internationaal

Bekijk ook onderstaande video over de uitzending van afgelopen zondag.

Ook leuk om te lezen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant