Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Boer zoekt vrouw: gaat het wat worden tussen Riks en Marit?

In de aflevering van afgelopen zondag hebben we kunnen zien hoe Eline ervoor koos om de boerderij in Canada te verlaten. Marit bleef achter bij Riks. Zij ziet de boer overduidelijk zitten, maar hij liet weten ‘nog niet ’s nachts wakker te liggen en te dromen van Marit’. In de uitzending van zondag krijgen we te zien of de romantiek tussen hen een beetje wil opbloeien nu ze samen op citytrip mogen.

Riks’ woorden klonken niet heel veelbelovend. Maar laten we positief blijven, misschien heeft de liefde gewoon nog even tijd nodig om zich te ontwikkelen.

Volgens datingexpert Marcia Chong moet de boer uit Canada ‘wat meer zijn hart volgen’, zo vertelt ze aan Shownieuws. Volgens haar heeft hij goed gekeken en bedacht of Marit bij zijn kinderen, op de boerderij en in de kerk past. Nu moet hij gaan ontdekken of zij de ware is voor hem en naar zijn gevoel gaan luisteren. Ook Marit moet zich volgens Chong blijven openstellen. “Zij heeft al aangegeven echt een beetje verliefd op hem te zijn. Dus tijdens deze citytrip, zonder concurrentie van anderen en met tijd voor elkaar, moet er wel iets gaan gebeuren.” Marit blijft in elk geval vol goede moed, blijkt uit de fragmenten die Shownieuws laat zien. Ze hoopt dat zij en Riks ‘een leuke tijd gaan hebben en de liefde kan groeien’.

‘Beginnende verliefdheid’

In Roemenië is er intussen bij Susanne naar eigen zeggen sprake van een ‘beginnende verliefdheid’. Ze hoopt dat ze nog een paar dagen met David kan doorbrengen en kan onderzoeken wat voor gevoel ze bij hem heeft, zo vertelt ze in deze video die Boer zoekt vrouw internationaal heeft vrijgegeven. Zondag zullen we zien of ze die kans krijgt.

Boer zoekt vrouw internationaal wordt zondagavond om 20.20 uur uitgezonden door KRO-NCRV op NPO1. De laatste uitzending is op zondag 23 april. Zaterdag 13 mei wordt het seizoen traditioneel afgesloten met de Boer zoekt vrouw-afterparty.

Wil jij het morgenavond ook niet missen?

In onderstaande video zie je Janne de Wit, die in 2013 bij boer Wim in Tanzania logeerde.

Foto | Shownieuws
Video | Shownieuws

Ook leuk om te lezen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant