Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Boer zoekt vrouw-deelnemer Leo trouwt met zijn Eline

boer-leo-en-eline.jpg

Boer zoekt vrouw-deelnemer Leo is vrijdag getrouwd met zijn Eline, die zes maanden zwanger is. Leo deed in 2015 mee aan het datingprogramma van KRO-NCRV. De boer, die zijn eerste vrouw verloor, heeft Eline ten huwelijk gevraagd terwijl ze aardappels zat te schillen aan de keukentafel. Niet bepaald romantisch. “Maar op zijn manier is Leo heel erg lief,” vertelt Eline.

Leo bleek na de Boer zoekt vrouw-afterparty nog vrijgezel te zijn, dat was goed nieuws voor Eline. Leo is twintig jaar ouder dan zij is en na goedkeuring van Elines ouders kon de liefde ongestoord bloeien tussen de twee.

Bijna geen zwangerschapsbuikje

Op zijn trouwdag heeft Leo nog ’s ochtends ‘gewoon’ de koeien gemolken. Hij haalde Eline bij haar ouders op met de trekker. Toen hij haar zag boven aan de trap, moest hij ‘slikken’. De baby van Leo en Eline wordt in oktober verwacht, maar er is bijna geen zwangerschapsbuikje te bekennen onder de trouwjurk. “Het zit er, het is gezond, het groeit goed, het is best,” zegt Eline over de baby.

Boer Leo

Geen vakantiegangers

Een huwelijksreis lijkt er voorlopig niet in te zitten voor het tweetal. “We gaan wel een keertje een weekendje weg. We zijn niet van die vakantiegangers en de boerderij moet ook doorgaan. En dat vinden we ook allebei leuk,” laat Eline nuchter weten. En volgens Leo is het op de boerderij ‘elke dag vakantie’.

Bekijk hieronder de video.

Bronnen | Shownieuws en Boer zoekt vrouw
Foto’s | Shownieuws

Leuk om terug te kijken is onderstaand fragment waarin de driejarige Amy met koningin Máxima hand in hand liep.

Ook leuk om te lezen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant