Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Boer zoekt vrouw: David en zijn dames fantaseren over trouwen

boer-zoekt-vrouw-david-trouwen.jpg

In Roemenië gaat het bij boer David en zijn dames de goede kant op. Tijdens een maaltijd fantaseren de drie zelfs al over trouwen. Dat is te zien in dit fragment uit Boer zoekt vrouw internationaal dat het programma alvast heeft vrijgegeven. 

David wil als bruiloft – als het zover is– één groot knallend feest. Als het aan hem ligt, zijn alle vrienden, bekenden en de hele familie welkom. Hij ziet het al helemaal voor zich. “’s Avonds op tijd beginnen, ook gewoon met eten voor iedereen. Niet dat ze om negen uur pas komen, wat drinken en weer naar huis. Nee, gewoon iedereen lekker eten. Het moet een mooi, groot feest zijn,” zegt hij terwijl hij met Mara en Susanne gezellig aan de groentesoep zit.

Kleine ceremonie, groot feest

Susanne wil weten wie David bij de ceremonie wil hebben. “De mensen die het belangrijkst voor je zijn,” zegt hij. “Anders is het echt niet te betalen.” Susanne beaamt dit. Ook Mara ziet een kleinere trouwplechtigheid en een groot feest met iedereen erbij wel zitten.

De trouwlocatie

Ook een mogelijke locatie voor het bruiloftsfeest wordt besproken. David vraagt zijn vrouwen of ze ‘al een locatie in gedachten hebben’. “Nee,” zegt Mara. “Maar ik zou wel een mooie plek willen. Niet zomaar een partycentrum of zo.” David stelt ‘een oude boerenschuur’ voor en dat lijkt Mara wel wat. Op de vraag van Susanne of David echt voor die schuur gaat, zegt hij lachend. “Het is goedkoper dan een kasteel.” Mara lijkt het een goed idee – zeker in de zomer – om op het strand te trouwen.

David komt tevreden tot de slotsom dat ze het redelijk met elkaar eens zijn. “Dan gaan we met zijn drieën trouwen,” concludeert hij gekscherend. Mara zegt dat ze dan ‘wel een land moeten zoeken waar dat kan’. David oppert om ‘even te googelen op Roemenië’.

Mocht hij ooit echt met een van deze twee vrouwen in het huwelijksbootje stappen, dan zullen ze vast nog weleens aan dit moment terugdenken.

Boer zoekt vrouw internationaal wordt zondagavond om 20.20 uur uitgezonden door KRO-NCRV op NPO1. De laatste uitzending is op zondag 23 april. Zaterdag 13 mei wordt het seizoen traditioneel afgesloten met de Boer zoekt vrouw-afterparty.

Wil jij het zondagavond ook niet missen?

Foto | Boer zoekt vrouw internationaal

Ook leuk om te lezen

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant