Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Op deze verrassende wijze zijn boer Wilfred en zijn Doreen getrouwd

op-deze-verrassende-wijze-zijn-boer-wilfred-en-zijn-doreen-getrouwd.jpg

Kennen we boer Wilfred nog, die kort in het tiende seizoen van Boer zoekt vrouw verscheen? Hij werd verliefd op Doreen. Nu deelt het koppel héél leuk nieuws.

Ze zijn namelijk in het huwelijksbootje gestapt, en dat op een heel verrassende manier, verklappen ze aan KRO-NCRV. En hoe leuk; Yvon Jaspers zat in het complot.

Verrassingsbruiloft

Voor een zogenaamde housewarming nodigden Wilfred en Doreen 120 gasten uit. Toen er een videoboodschap van Yvon Jaspers langs kwam, werd al snel duidelijk dat het feestje iets specialer was: de genodigden waren niet op de housewarming, maar op de bruiloft van Wilfred en Doreen. Verrassing! “Iedereen was in shock en je zag dat ze even moesten schakelen”, vertelt Wilfred over de onthulling. “Want wanneer sta je nu in spijkerbroek op een bruiloft?”

Jawoord op hooibalen

De tortelduifjes gaven elkaar het jawoord op hun erf, zittend op hooibalen. Niet in hun werkkloffie, hoor: “Ik in een nette blouse, en Doreen in een mooie blauwe jurk. Ik vond dat prachtig.” En uiteraard werd er nog lang gegeten, gedanst en gefeest.

Afvaller boer Wilfred

Na de tweede aflevering van het tiende seizoen van Boer zoekt vrouw viel Wilfred af, omdat er te weinig brieven aan hem waren geschreven. Gelukkig vond hij achter de schermen zijn match in Doreen, die hij nu zijn vrouw mag noemen. Veel geluk samen!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.  

Bron | KRO-NCRV
Beeld | Linelle Deunk

Ook interessant