Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Boer Tom vertelt openhartig over zijn relatie met Marieke

boer-tom.jpg

Boer Tom liet de harten van heel wat vrouwen sneller kloppen toen hij in 2014 meedeed aan Boer Zoekt Vrouw. Even leek het erop dat hij de liefde had gevonden bij Rimke, maar twee dagen na de laatste aflevering vond hij zijn geluk bij Marieke.

In Vrouw doet hij een boekje open over zijn relatie.

‘Geen vrouw voor het leven’

De tulpenteler liep twee dagen na de finale van Boer Zoekt Vrouw Marieke tegen het lijf en wist naar eigen zeggen meteen dat ze de ware was. “Voor BZV had ik wel wat relaties gehad, maar geen vrouw voor het leven. En daar verlangde ik stiekem wel een beetje naar,” aldus Tom.

Relatie met Rimke

Hij is nog steeds verbaasd over de massale aandacht die hij tijdens het programma kreeg. “Ik kreeg een recordaantal brieven: 1808! En ik ben al niet zo’n lezer… Dat het op termijn niks werd met Rimke, was jammer.”

In verwachting

Toch is Tom hartstikke blij met hoe het uiteindelijk is gelopen. Samen met Marieke heeft hij een huis laten bouwen en de twee verwachten hun eerste kindje. “Daar zijn we echt heel blij mee. We houden allebei enorm van kinderen.”

Directe klik

Ook Marieke kan haar geluk niet op. Net als bij Tom was het voor haar ook bij de eerste ontmoeting al raak. “We hadden meteen een klik, maar ik had nooit gedacht dat het uiteindelijk zo zou aflopen. Mooier kan niet. Tom is alles wat ik me ooit bij ‘de ware’ heb voorgesteld.”

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.  

Bron | RTL Boulevard
Foto | KRO-NCRV

Ook interessant