Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Nieuws

Boer Olke is in het huwelijksbootje gestapt met zijn grote liefde Hilda

boer-olke-is-in-het-huwelijksbootje-gestapt-met-zijn-grote-liefde-hilda.jpg

Na de nodige pech op het gebied van de liefde, heeft boer Olke eindelijk weer leuk nieuws om te delen: de voormalig BZV-deelnemer is namelijk in het huwelijksbootje gestapt met Hilda.

Volgens Olke was het huwelijk klein en intiem. De twee hebben -in het bijzijn van hun vrienden en familie- elkaar het ja-woord gegeven.

‘Mooi en bijzonder’

Olke laat aan ‘Boer Zoekt Vrouw’ weten dat hij met veel plezier op de bijzondere dag terugkijkt. “Het mooiste moment was toen wij elkaar het jawoord gaven. Vanaf dat moment ga je als getrouwd echtpaar door het leven, wat heel mooi en bijzonder is.” Het pasgetrouwde stel laat ook weten dat ze hopen in het najaar op huwelijksreis te gaan. Maar dit zal slechts een klein uitstapje zijn. “Misschien een paar dagen naar de kust van Texas, dat zou heel fijn zijn.”

Rooskleurige toekomst

Begin 2018 overleed Olke’s vorige vriendin Karen aan de gevolgen van kanker. Hilda betuigde haar steun en zo leerden de twee elkaar goed kennen. Afgelopen september verloofde het stel zich. Tijdens een romantisch diner bij het kampvuur ging Olke op zijn knieën. De tortelduifjes zien de toekomst rooskleurig in. “Wat onze toekomst betreft, hopen wij dat het goed zal gaan met ons bedrijf en dat wij een lang en gelukkig leven samen in Texas zullen hebben.”

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief.

Bron | KRO NCRV
Foto | KRO NCRV

Ook interessant